söndag 25 september 2011

Linda Pritchard och lite shopping

Idag blev det en liten tripp till Erikslunds shoppingcenter tillsammans med resten av Västmanlands befolkning, så mycket folk... men vad gör man inte för sina barn. Majas idol Linda Pritchard uppträdde på scenen. Gissa om vi hade en lycklig tjej.


Maja klappar itakt med musiken :-) Våran stora tjej.

Det var såklart lite erbjudanden i butikerna på Erikslund nu under öppningshelgen. Blev inte så mycket shoppat med Maja fick en ullkappa/jacka och en Hello Kitty mössa... jag som avskyr den där katten... men en mössa kunde hon väl få, den var ganska diskret i alla fall. Föutom detta köpte jag i fredags regnkläder till mig själv för halva priset på Inter Sport. Inte illa.


Detta blev ett ordentligt fynd, Viking vinterkängor till Maja. Vår lokala sportaffär hade i lördags 50% på en valfri vara. Så dessa vinterkängor som gick på 1000 kr blev det bara 500 kr för, sen hade vi presentkort på just den summan, dock hade vi köpt det för 400 kr under någon kampanj dem hade i vintras... så just det man kan säga att dem blev gratis... eller 400 kr om man ska vara nog, betalade inget för dem nu i alla fall :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar